En byggfirma som hjälper dig

I dagens inlägg kommer jag att prata om en byggfirma i Piteå som jag anlitade för ett par månader sedan när det var dags för en köksrenovering. Det var första gången i mitt liv som jag var på jakt efter en byggfirma och jag visste inte till vilken byggfirma i Piteå jag skulle vända mig till men så talade jag med en vän som rekommenderade mig att vända mig till just denna. De gjorde ett fantastiskt jobb och det är tack vare det som jag vill föra ordet om dem vidare till er, alla mina kära läsare! 

Jag ska ärligt säga att jag är så glad över det här tipset för jag har med spänning följt olika program på teve som Fuskbyggarna och Arga snickaren. Då har jag sett baksidan av denna bransch och det är verkligen en bransch där det finns många lycksökare. Det vill säga företag som lurar sina kunder, blåser dem på pengarna och sedan går upp i rök. Hur ska man veta om ett företag är seriöst? Jo, man kan alltid kolla omdömen, aldrig betala någonting i förskott och givetvis kolla så att de har F-skattebevis och är momsregistrerade. Sedan är det fint förstås om man kan få en rekommendation av någon vän eller kollega. Ni som följer mig på bloggen vet att ni alltid kan lita på mig och mitt omdöme så därför kan jag lova er att denna byggfirma är en kvalitativ sådan och jag har heller ingenting emot att visa upp mitt kök. Det har jag gjort på Instagram genom flera bilder på hur köket ser ut nu efter denna renovering. Så med det sagt vet ni att den här firman finns och de kommer att kunna hjälpa er också så att ni blir nöjda och belåtna. Tack för mig för det här inlägget!